• Mød vores instruktører

  • Mød vores instruktører

Rikke Wolgast

Indehaver af Rikkes fitness & yoga. Underviser på alle hold og som personlig træner. Rikke har mange års erfaring i fitness branchen samt mange kurser og certifikater indenfor træning, kost og undervisning og har i flere år været selvstændig og levet af at træne, motivere og føre mennesker til en sundere og stærkere livsstil. At leve af det, som jeg allermest brænder for, smitter af hos de mange kunder og medlemmer jeg har, og har haft kontakt med igennem årene.

For mig er det motiverende og med stor glæde at få lov til at møde mennesker der i større eller mindre grad søger råd, vejledning og støtte til at kommer tættere mod en bedre udgave af dig selv. Igennem de senere år er det blevet til meget mere indsigt og nærende undervisning igennem Yin Yoga og meditation og folder det mere og mere ud igennem Retreat og undervisning på Yoga måtten. Jeg praktisere selv daglige meditationer, vejrtrækningsøvelser og Yin stillinger, hvilket er for mig noget jeg slet ikke kan lade være med og som giver mig mere ro, grounding og overskud i det daglige. Med min psykoterapeutiske uddannelse og meditations & yoga baggrund tilbyder jeg forskellige forløb til stress og depressionsramte, der er havnet et sted i livet, hvor det handler om at finde HJEM til DIG SELV igen, gennem nærvær, ro, øvelser, Yin Yoga, meditationer og samtaler.

Du kan kontakte Rikke pr. mail: rikke@rikkesfitnessyoga.dk

Malene P

Malene P

Instruktør

Underviser i trampolin jumping fitness, funktionelle hold og dans. Hos Malene oplever du altid høj puls og høj energi

Pernille O

Pernille O

Instruktør

Underviser på alle hold. Du kan bla. møde Pernille hver torsdag på forskellige hold. Hun har mange års erfaring i Fitnessbranchen og har styr på sit SHIT!

Christina S

Christina S

Instruktør

Underviser i trampolin jumping fitness. Kom og mød hende flere gange om ugen - du vil bestemt ikke fortryde!

Gitte M

Gitte M

Instruktør

Underviser på alle funktionelle og styrkehold.Hun har stor træningskompetencer via sin fysioterapeutiske baggrund. Vil du sikkert og med gode råd blive ført igennem nogle fede
holdtræninger

Nanna

Nanna

Instruktør

Underviser i Trampoling jumping FLOW. Total energibombe med bløde hofter - en fornøjelse og FEST hun kan på de
trampoliner

Rebecca

Rebecca

Instruktør

Underviser på alle funktionelle hold og styrkehold. Har også mange års erfaring i fitness branchen med holdtræning og personlig træning. Hun fører dig sikkert igennem nogle udfordrende træninger!

Trine

Trine

Underviser i Yin Yoga

Trine kan føre dig kærligt igennem en Yin praksis, som du aldrig har prøvet før! Det er så meget værd at prøve